Brenmar Hula Hoop
Brenmar Hula Hoop

Mi a legjobban zenére szeretünk karikázni. És ha már zene, akkor legyen az is hulahoppos. Jó karikázást!

Részletek

Like a hula, hula hoop, hula, hula hoop, oh
Like a hula, hula hoop, hula, hula hoop, oh

Igaz, hogy nem mai zene, de akkor is...Nem lehet megunni. Nekünk ez a kedvencünk. Karikázás, kocsiban, kutyasétálás közben mindig ez szól. Tekerd fel a hangod és nyomj a lejátszás gombra, szóljon a karikás himnusz.

Részletek

Milyen gyakran karikázzak, hogy fogyjak

Sokan kérdezitek tőlünk, hogy milyen gyakran érdemes karikázni, ha a fogyás a cél. Elég nehéz erre a kérdésre jó választ adni, mert minden ember más és más. Mégis megpróbálunk ebben a cikkben egy általános érvényű edzéstervet adni a fogyni vágyó karikásoknak.

Részletek

Melyik irányba forgassam a karikát?

Vajon probléma, ha csak egyik irányba megy a karikázás? Féloldalas leszek, ha csak az egyik, vagy másik irányba tudom pörgetni? Fontos megtanulnom mindkét irányba karikáznom, vagy lényegtelen a forgásirány?

Részletek

Szétszedhető hulahopp karika

Megjelentek az üzletekben a legújabb generációs hulahopp karikák, amik már gyorsan és egyszerűen szétszedhetők. Könnyen szállíthatók, és akár egy kisebb méretű sporttáskában is elférnek. Kipróbáltuk és megnéztük, hogy milyen előnyei és hátrányai vannak ezeknek a karikáknak.

Részletek

Hulahopp helyesírás

Sokan írják rosszul a hulahoppkarika szót. Van hogy kettő L-lel, van hogy külön, van hogy egybe írják őket. De vajon mi is a megfelelő írása ezeknek a szavaknak? Itt a megoldás!

Részletek

Meglepő fogyás a karikától

Találtam egy érdekes cikket a neon.hu weboldalon. Természetesen a hulahopp karikával foglalkoznak benne. Ahogy azt már mi is többször mondtuk, kellő kitartással, egy kevés időráfordítással csodákra képes a karika. Pont az a kritikus részt kezdi el intenzíven fogyasztani, ahol a legnehezebb.

Részletek

Hulahopp karika a TV2 Mokka műsorában

A TV2 Mokka elnevezésű műsora is foglalkozott a hulahopp karikával. Takács Nóra, a Mokka műsorvezetője, is hulahoppot ragad és megmutatja, hogy hogyan is kell pörgetni a karikát. Remek tippeket ad a karikázóknak.

Részletek

Miért hasznos a hulahopp karika?

Néhány gondolat arról, hogy miért is szeretjük gyerekkorunk óta a hulahopp karikát.

Részletek

Mit tegyünk, ha nem megy a hullahoppozás?

Sokan úgy gondolják, hogy ha gyerekkorukban tudtak karikázni, akkor felnőttként is menni fog, de ez sajnos nem minden esetben van így. Ezért leírunk néhány jó tanácsot, amit érdemes megfogadni.

Részletek

Hulahopp karika szőnyeg

Találtam egy alternatívát a hulahopp használatára. A karika segítségével szőnyeget lehet szőni. Szóval, ha valakinek sok ideje van és szeretne egy saját kezüleg elkészített szőnyeget akkor hajrá, meg lehet próbálni. :)

Részletek

5 +1 hulahopp játék házibulikra

Unod már a a klasszikus újságpapíron táncolós, meg üveget pörgetős játékokat a házibulidban? A tanárod minden évben ugyanazokat a gyakorlatokat és váltóversenyeket végezteti veletek a suliba? Akkor ez biztos tetszeni fog neked! Itt van 5+1 hulahopp játék, amivel garantáltan felpörgetheted az unalmas házibulikat, táborokat és iskolai tornaórákat.

Részletek

Hulahopp szék

Egy érdekes fitnesz gépet találtam böngészés közben. A lenti fotón látható sportszernek a forgalmazó a hulahopp szék nevet adta. (gondolom a hasonló mozgás miatt) Az oldalsó karfán gombbal állítható a gyorsasága. Feltételezem, hogy több sebességi fokozat is beállítható.

Részletek

Ti mondtátok a karikáról 2.

"Nem is hittem el, hogy ennyit tud segíteni az alakformálásban egy egyszerű hullahopp karika. Minden este edzettem vele egy tíz percet, és az eredmény megdöbbentő volt. Nagyon gyorsan megszabadultam attól a vastag úszógumitól, ami a csípőmet keretezte, és már újra csinosnak érzem magam.

Részletek

Ti mondtátok a karikáról 1.

Bizony, a hulahopp. Imádom. Főleg zenére szeretem mozgatni a csípőmön, derekamon. Ilyenkor észre sem veszem, hogy telik az idő:) Ráadásul szépen alakítja a testet. Kiskoromban tanultam meg hulahoppozni, aztán eltelt jó pár év, talán egy évtized is, hogy nem használtam, hiszen a régit odaadtuk az egyik ismerősünknek  - amúgy is gyerekmérettel nem sokra mentem volna:). Jó pár hónapja kaptam egyet. Biztos vagyok benne, hogy derekam ettől lett karcsúbb.

Részletek

A karika hatása a csakránkra

A csakrák az ember testében található energiaközpontok. A csakrák az indiai filozófia szerint egymással összefüggő pontok, amelyeken keresztül az ember testében hullámzik az energia.

Részletek

Valkó Eszter is karikázik

Valkó Eszter, műsorvezető tökéletes alakja megőrzése érdekében rendszeresen sportol és hulahoppozik. Az úszás és a squash mellé a hullahopp karikázás is betársult - minden nap szán arra időt, hogy eljátszadozzon a csípőtornáztatás legideálisabb eszközével.

Részletek

Hulahopp világrekordok

A következő cikkünkben a hulahoppal kapcsolatos rekordokat fogjuk részletezni.  Egyes karikázók annyira szeretnének a ?Rekordok Könyvébe? bekerülni, hogy képesek 90 órán át karikázni, vagy több mint 100 karikát pörgetni testükön, csak hogy az aktuális rekordot megdöntsék. És akkor lássuk a rekordereket...

Részletek

A First lady is karikázik

Az amerikai first lady, Michelle Obama a Fehér Ház kertjében fogadott, mintegy száz általános iskolás gyereket és szüleiket, akiket az egészséges életmódra buzdított. A közösen eltöltött délután során Mrs. Obama a helyes táplálkozásról és a megfelelő mennyiségű mozgás fontosságáról próbálta meggyőzni vendégeit. Ennek érdekében nem csak egészséges ételekkel lepte meg a gyerekeket, de maga is beszállt a kerti versenyben.

Részletek

Hulahopp karika rekordok

A legtöbb ember egyszerre csak 1 karikát szokott forgatni a derekán és azt is maximum 1 órán keresztül pörgeti. De vannak olyan karikások, akik szeretik a kihívásokat. Természetesen a karikázásnak is vannak rekorderei. Volt olyan, aki több mint 100 karikát forgat a testén, vagy egy hatalmas karikával próbált meg hulahoppozni. Lássuk milyen hulahopp rekordok vannak...

Részletek

Legnagyobb hulahopp, amivel valaha karikáztak

A legnagyobb karika, amit meg tudtak pörgetni 13,88 méter átmérőjű volt. Tessék csak belegondolni. Manapság a legnagyobb karikát, amit kapni lehet, kb 1 méter átmérőjű. Ez pedig tizenháromszor nagyobb volt! :) A rekordot egy amerikainak, Ashrita Furman-nak sikerült felállítani.

Részletek