Alla Klyshta hulahopp előadása
Alla Klyshta hulahopp előadása

Alla Klyshta kellően feltette a mércét a lendületes, trükkökkel teli előadásával. Az ukrán Got Talenten indult az előadóművész. A végén közel 40 karikát pörget egyszerre a testén. Igazi pörgős, lendületes dancet láthatunk tőle. Jó szórakozást.

Részletek

Kállai Lilla hoopdance for me
Kállai Lilla hoopdance for me

A következő videóban egy hazai karikás - Kállai Lilla - hoopdance bemutatóját láthatjátok. Remekül megvágott anyag, igazi művészi videó, szuper trükkökkel. Megnézve a klippet nekünk is kedvünk támadt kimenni a szabadba a karikáinkkal :) Jó szórakozást.

Részletek

Nana Saeko hulahoop dance
Nana Saeko hulahoop dance

Egy újabb gyöngyszemmel bővült a hulahopp dance videónk listája. És külön öröm számunkra, hogy egy magyar előadóművész videóját oszthatjuk meg veletek: Nana Saekoét. Kettő és van hol négy karikás trükköket láthatunk a felvételen. Érdemes végignézni. Jó szórakozást :)

Részletek

Audrey Scherer előadó művész
Audrey Scherer előadó művész

Elképesztő trükkök, remek koreográfia és jól megválasztott zene. Mi kell még egy szuper hulahopp dance videóhoz? Ja igen, egy tehetséges előadó művész.

Részletek

Gabriella J Ricci tánc
Gabriella J Ricci tánc

Ismét egy remek videóval bővült a karikás videók listája. Gabriella J Ricci hulahopp előadó művész mutat be sok remek trükköt és mozdulatot a következő videón. A sok remek kéz trükk mellett találunk sok érdekes és könnyűnek nem mondható mozdulatot is. Érdemes kipróbálni párat belőle. Jó szórakozást a videóhoz. :)

Részletek

Egy kis hulahopp dance
Egy kis hulahopp dance

Egy újabb gyöngyszemmel bővült a videós listánk. Remek trükkök, szuper karikás érzék és az a trükk 0:22-nél zseniális. Mi is meg szeretnénk tanulni. Katt a videóra a lejátszásért.

Részletek

Hulahopp trükkök LED karikával
Hulahopp trükkök LED karikával

A következő videón egy LED karikás mutat be csodálatosabbnál csodálatosabb trükköket. Rendkívül látványos :) Jó pár trükköt el lehet lesni tőle. Gyakorlásra fel! :) Katt a videóra a lejátszásért!

Részletek

Kék tornádó bemutatója
Kék tornádó bemutatója

A következő videón a Blue Tornado (Kék tornádó) elnevezésű előadó demóját tudjátok megnézni. Komoly trükkök és jól összevágott jelenetek jellemzik a demót. Jó szórakozást. Katt a videóra a lejátszásért!

Részletek

Hula Hoop Girls szavazó
Hula Hoop Girls szavazó

Egy újabb karikás trükkökben gazdag videót találtam. A Hula Hoop Girls csoport videóján kettő hulahopp karikás csajszira lehet szavazni. Mindketten nagyon durva karikás trükköket mutatnak be a videót. :)

Részletek

Hulahopp zenekar
Hulahopp zenekar

Nézzétek csak mit találtam a youtube-on. :) Egy hulahopp nevű zenekart. Kicsit elvont, kicsit dilis, de hát melyik karikás ne az. :) A 13. másodpercnél azért beficcen a klippbe egy LED hulahopp is.

Részletek

Új hulahoppos világrekord
Új hulahoppos világrekord

Egy új világrekordot állítottak fel bangkoki hulahopp karikások. 5000 ember próbálta meg 7 percen át pörgetni a karikát a dereka körül. Mivel 517 embernek leesett a karika, végül 4483 karikásnak sikerült a kísérlet. Természetesen a rekordot a Guinness Világrekordok szakértője hitelesítette.

Részletek

Tengerpart és hulahopp

Puha homok, napsütés, tengerpart és már csak egy hullahopp karika kell, hogy kezdődhessen az edzés. A lentebb belinkelt videón egy fürdőruhás lány mutat jobbnál jobb hulahopp karikás trükköket. Reméljük hamarosan már hozzánk is beköszönt a jó idő és mi is kimehetünk a napsütéses Balaton partra karikázni. De addig is marad a szoba és a karika a szőnyegen. ;)

Részletek

Marisa Tomei karikás tippjei

Ahogy azt már korábban is leírtuk, az amerikai színésznő, Marisa Tomei is hulahoppal "tartja karban" alakját. A videón az "ellen" nevű amerikai műsorban készítenek vele egy pár perces riportot. A színésznőt 2 éve fertőzte meg a hulahopp mánia, azóta le sem tudja tenni a karikát.

Részletek

Marisa Tomei is karikázik

Az amerikai színésznő, Marisa Tomei 45 évesen is bombázó. De hogyan csinálja? Természetesen a válasz a hulahopp karika! A színésznő rendszeresen karikázik, ezzel megtartva karcsú alakját.

Részletek

Jin Linlin megmutatja

Jin Linlin megmutatja, hogy miért is ő tartja a hullahoppozás világrekordját. Jin több tucat aranyszínű karikát képes a testén, a lábain és a kezein pörgetni úgy, hogy közben bámulatos alakzatokat produkál a színpadon sajátos technikájának köszönhetően.

Részletek

Víz alatti hulahoppozás rekordja

A következő videón egy újabb rekordot láthattok hullahoppozás témában. Hihetetlen világcsúcsnak lehetünk szemtanúi, amit Key Largo állított fel a Dolphin Care Island-on (Dél-Florida) víz alatti hullahoppozásával.

Részletek

Tűz hulahopp karika

A következő videóban a hulahopp tüzes alakját szeretném nektek bemutatni. A karikás hölgy egy speciálisan kialakított, úgynevezett tűz hulahoppal csinál durvábbnál durvább gyakorlatokat. Én biztos hogy nem mernék egy égő karikát a nyakam körül pörgetni :) Jó szórakozást a videóhoz! (Otthon nem kipróbálni!)

Részletek

Lenyűgöző hulahopp előadás

Egy lenyűgöző hulahopp előadást láthatunk ezen a videón. Rengeteg zseniális hulahopp trükköt és mozdulatot mutat be az előadóművész. A kézenállásban lábon pörgetésen keresztül a dupla karikával való trükközésen át mindent láthatsz. Lehet mit tanulni a lánytól...

Részletek

Még WALLE is karikázik

Aranyos videó WALL-E-ről, ahogy a karikával ismerkedik. Aki esetleg nem látta a WALL-E animációs filmet, annak csak ajánlani tudom.
Úgy tűnik, nem csak mi élvezzük a karikázást...:)

Részletek

Saját hulahopp készítése

Egy szuper videó a műanyag hulahopp házi készítéséról. Nem egyszerű, de ha jó a kézügyességed, akkor pár óra alatt elkészítheted saját készítésű karikádat. Szerintem minden hozzávaló beszerezhető bármelyik barkácsboltból. Hogy így olcsóbb lenne a karika, mint a boltba azt nem tudom...Esetleg már meglévő karikádat is tudod tuningolni a videó segítségével :)

Részletek